2.4.2011

Kakkua kerrakseen

Hei! Tällä kertaa onkin tiedossa aika paljon kuvia. :P

Tapasin tänään Sannia ja Kataa. Kävimme katsastamassa Kakkugallerian kakkubuffetin (syö niin paljon kakkua kuin haluat 11 eurolla, tee sisältyy hintaan) - ja sanottava se on, että kyllä ahneella on kakkuinen loppu. :D

Aloitetaan vaikka asukuvilla! Ensin ulkoasu. Kyllä vain, rohkenin pistää nenäni ulos trenssissä, ja hyvin tarkeni! Enkä edes tunne juuri nyt olevani vilustumassa, ihmeellistä.

Takki Ellokselta, hanskat vintagea.

Sitten sisäasu, tai varsinainen asukuva:

Mekko, rusetti, laukku, myöhemmässä kuvassa näkyvä bolero: Angelic Pretty. Paita: vintagea. Kaulakoru: Essin maailma. Korvikset ja rannekoru: Tiukupuu. Sukat: Bodyline. Saappaat: Minna Parikka.

Päivän muutenkin kakkuisan teeman kunniaksi laitoin tosiaan kaulaani Essin maailma -muffinssikorun:

Ja näissä kuvissa näette vain osan siitä järkyttävästä kakkumäärästä, jonka me söimme. Nam nam, hyvää oli! Varmaan parhaat kakut, joita olen ikinä missään kahvilassa maistanut. (Mikäli uteliaisuutesi heräsi, niin Kakkugalleria löytyy Fredrikinkadulta.)

Ja lopuksi vielä bonuskuva! Kävimme me nimittäin vähän ostoksillakin - ja ette varmaan ikinä arvaa, mitä minä ostin... Annetaan jännityksen tiivistyä päivän-pari, ja sitten seuraavassa postauksessa laitan kuvan ostoksestani! ♥

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Mukavaa viikonloppua kaikille! ♥

Translation: I met with my friends Sanni and Kata today. We went to Kakkugalleria café, and ate too much delicious cakes! We also did some shopping - I will show you later, what I bought! ♥ My outfit: dress, headbow, purse, bolero - Angelic Pretty, gloves, blouse - vintage, socks - Bodyline, shoes - Minna Parikka, jewelry - Tiukupuu and Essin maailma.

6 kommenttia:

 1. Ui, vitsit! Kakkubuffet kuulostaa aivan mahtavalta, täytyy varmaan joskus sekin kokeilla!

  Ihana asu sinulla myös, pidän kovasti tuosta karvakauluksestasi yhdessä takin kanssa. Se näyttää hyvin tyylikkäältä ja suloiselta! :)

  VastaaPoista
 2. Upea asu<3
  & BTW, noi kakut näyttää todella herkullisilta! *q*
  ~Anni

  VastaaPoista
 3. pau lau mau: Kiitoksia kovasti! Juu, kannattaa käydä kokeilemassa sitä kakkubuffetia, se oli aikamoinen kokemus :D

  Anni: Kiitos sinullekin! ^^

  VastaaPoista
 4. Minunkin on pakko käydä vielä joskus tuolla kakkubuffetissa; )!

  Sinulla oli tosi söpö asu<3.

  VastaaPoista
 5. Cherry: Kiitos! Kannattaa tosiaan käydä, siellä saa syötyä itsensä ihan kakkuähkyyn edullisesti... tiedä sitten, onko se hyvä vai huono asia! :'D

  VastaaPoista
 6. Toihan on ihan loistava tapa päästä kakuista eroon jotka eivät ole viikolla menneet kaupaksi. Pitää mennä maistamaan.

  VastaaPoista