3.4.2012

Crème de la Garderoben luksusshoppailupäivä 21.4.

"Kevät tulee, ja niin tulee uusi Crème de la Garderobe!

Karistamme katupölyn helmoistamme ja pudistamme loskanrippeen kengistämme, nyt lähdetään ostoksille!

Crème de la Garderoben emännät kutsuvat sinut mukaan luksuksen värittämälle ostosretkelle Helsingin parhaimpiin mansikkapaikkoihin. Kello 12:00 alkava shoppailukierros johdattaa osallistujat läpi tarkasti valikoidun reitin Helsingin parhaiden putiikkien läpi.

Kierros lopetetaan Villipuutarhaan kello viiden teehen, luksuskattaus täynnä kaikkea hyvää! Runsaan tarjoilun lisäksi luvassa on Crèmen tarjoamaa ohjelmaa (mm. muotinäytös), sekä elävää musiikkia (Härmälän Mimosa ja Vihamielinen Pekka Nummi esiintyy).

Paikkoja on rajallinen määrä, vain 15 ensimmäistä mahtuvat mukaan, joten ilmoittaudu nyt osoitteeseen cremedelagarderobe(at)gmail.com. Mainitsethan myös mahdollisista ruokarajoitteistasi niin että ruokatarjoilu voidaan suunnitella kaikille sopivaksi.

Lipun hinta on 25 euroa ja sisältää Crème de la Garderoben ostoskassin, eksklusiivisen lahjan vain tähän tapahtumaan osallistuville (Crème loves you!), sekä Villipuutarhan kello viiden teen.
Shoppailukierroksella liikutaan ratikalla, joten jos tarvitset päivälipun Helsingin joukkoliikenteeseen, mainitse siitä ilmoittautumisesi yhteydessä. Hankimme tarvitseville liput etukäteen. Päivälipun maksu suoritetaan tapahtuman maksun yhteydessä. Päivälippu on hsl:n sivujen mukaan 7 euroa aikuisille ja 7-16-vuotiaille 3,50.

Myös mukana:

Tiina Talvikki
Crèmen blogikirppis
...ynnä muut!

Yhteydenotot ja kysymykset: cremedelagarderobe(at)gmail.com"


Kyllä vain, hieman mainostusta Creme de la Garderobe -luksusshoppailupäivästä! Kuten aiemmin mainitsin, olemme hieman auttaneet Rittistä tapahtuman järkkäämisessä. Minä, Mimi, Kata ja Susanna olemme kaikki menossa tuonne - toivottavasti nähdään siellä! ♥ Osallistumismaksu pitää maksaa viimeistään 10.4., ilmoittautukaa siis äkkiä, jos mielitte mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti