7.3.2009

Koordinaatioita

Kevät lähenee, ja sen kunniaksi postaan muutamia keväisiä koordinaatioita. Näitä olisi kiva päästä käyttämään keväällä/kesällä. ♥ Terriblen koordinaatiokaaoksen henkeen olen rakennellut erilaisia asuja saman mekon ympärille. Mekko on ostettu H&M:stä. Nämä asut eivät ehkä ole täysin puhdasta lolitaa, mutta vähintäänkin lolita-inspiroituneita ja tyttömäisen söpöjä. Tuon mekon alle muuten mahtuu mainosti lolialushame, ja mielestäni se näyttää parhaalta alushameen kanssa - leveä helma pääsee paremmin oikeuksiinsa.
Koordinaatio #1: Tämä mekko näyttää mielestäni hyvältä yhdistettynä mustan kanssa, koska musta tasapainottaa mekon voimakasta printtiä. Myös sateenvarjossa on valkeita pilkkuja, vaikka ne eivät kuvassa oikein erotukaan. Käsikorun ruusuteema sopii yhteen mekon printin kanssa.

Polvisukat H&M, sateenvarjo Tiimari, paita Moi-même-moitié, käsikoru Glitter, kaulakoru itsetehty vanhoista helmistä, hiusrusetti ja kengät kirpparilöytöjä.


Koordinaatio #2: Myös valkoinen tasapainottaa mekon printtiä, vaikka tämä asu onkin kenties jo vähän räväkämpi kuin ensimmäinen. Tästä kuvasta puuttuvat korut, mutta ajattelin tämän koordinaation kanssa samoja koruja kuin ensimmäisessäkin asussa.

Rusetti Metamorphose, laukku Cybershop, kengät Angelica + oma modaus ja sukat jostain.
Koordinaatio #3: Taas astetta rohkeampi kuin edellinen. Mielestäni vaaleanpunainen käy hyvin yhteen tummansinisen kanssa. Halusin tähän asuun vähän enemmän blingiä, siksi valitsin kimaltelevia koruja.

Paita In the Starlight, pupulaukku itsetehty, käsikoru Spirit Store, kaulakoru(t) olen saanut lahjaksi, kengät samat kuin edellisessäkin, loput sieltä täältä.


Koordinaatio #4: Tykkään tästäkin värikombosta mielettömästi, vaikka se on aika hurja. :3

Rusetti ja sukat Meta, laukku edelleen Cybershopista, kengätkin ne samat, bolero Seppälä ja korut saatu lahjaksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti