23.3.2009

Rasioita

Hui, viime postauksestani onkin vierähtänyt aikaa. Pahoitteluni!

Ja kyllä, tämä postaus itseasiassa liittyy lolitaan, koska lolitoilla on paljon yleensä paljon pieniä asioita, kuten koruja ja pinnejä, jotka tarvitsevat säilytyspaikan --> rasiat ovat siis tarpeen lolitalle. Päättelyketjuni on aukoton! :D Rakastan rasioita, ja minulla on niitä melko monta. Tässä muutama.


#1: Ensimmäisenä soittorasia, joka on kenties suosikkini! Rakastan erityisesti soittorasioita, koska niiden musiikki on niin lumoavaa ja rauhoittavaa. Tämä rasia soittaa Joutsenlampea, ja rasian soidessa nuo joutsenet pyörivät - siis "uivat" - peilin pinnalla. Tämä rasia on minua vanhempi, ja pienenä sitä soitettiin minulle iltaisin, jotta nukahtaisin. Tässä rasiassa säilytän muutamia muovihelmiäni.#2: Tämä soittorasia taas on kirpparilöytö. Rasian kannessa on kuva vanhanaikaisesta ladysta ja herrasta, rasian sisällä taas on perinteinen ballerina. Tässä rasiassa säilytän n.s. arkikorujani, siis koruja, joita käytän enemmän tai vähemmän päivittäin.
#3: Tässä kuvassa on ystäväni koristelema puurasia. Sain tämän häneltä joululahjaksi, ja se oli täynnä suklaakarkkeja. Säilytän tässä tällä hetkellä jalokiviäni. Kuvassa mm. ruusukvartseja, ametisteja, vuorikristalli, pyriitti ja lumihiutaleobsidiantti sekä tiikerinsilmiä. (Olen toivoton keräilijäluonne, ja keräilen myös kauniita kiviä.)


#4: Seuraavassa kuvassa on metallinen, sametilla vuorattu rasia, jonka ostin Egyptistä. Rasiassa on sekoitettu hävyttömästi eurooppalaista ja egyptiläistä tyyliä, mikä tekee siitä erikoisen näköisen. Säilytän tässä rasiassa Egyptistä ostamiani koruja ja muitä pieniä tuliaisia, kuten kivettyneitä korallinpaloja ja erikoista kiveä, jotka löysin rannalta.


#5: Yksinkertainen puurasia, joka on pehmustettu sisältä. Tämänkin olen saanut lahjaksi. On kuulemma jonkun sotaveteraanin tekemä. Säilytän tässä rasiassa helmikorujani, sillä en tahdo pitää niitä samassa rasiassa muiden korujeni kanssa, etteivät ne naarmuunnu.

#6: Tässä on pari pientä rasiaa, jotka olen molemmat saanut lahjaksi. Punainen rasia on käsityönä tehty, ja se on tuotu Budapestistä. Säilytän siinä muutamia koruja, joita en käytä kovin usein. Pienempi rasia taas toimii hakaneulojen pesänä.
Loppuun vielä ostaako-vai-eikö-ostaa? -pohdintaa. Terriblessä on myynnissä Babyn kirsikkaprinttinen jsk (jos en väärin muista, printin nimi on Cherry Border?), jonka haluaisin ostaa. Olen tykännyt kyseisestä printistä jo pidemmän aikaa, ja värikin on juuri hyvä; vaaleanpunainen on helppo yhdistää vaikka kuinka monen muun värin kanssa! Jos kukaan ei vie sitä nokkani edestä, niin voisin heittäytyä hurjaksi ja ostaa sen todella. ♥

1 kommentti: