1.5.2011

Brand New: Angelic Pretty - Aqua Princess

Angelic Prettyltä on tullut uusi printti, Aqua Princess. Mielestäni printti on hyvin kaunis ja ihanan rauhaisa – muistuttaa hyvin paljon APn vanhempaa tuotantoa. Itseasiassa hieman liikaakin; Aqua Princess muistuttaa huomattavan paljon APn aikaisemmin ilmestynyttä Twinkle Mermaid –printtiä. Printin aiheet ja asettelu helmaan ovat täsmälleen samat.

Niin tai näin, pysyn kannassani, että Aqua Princess on ihanin ja raikkain printti, jonka AP on pitkään aikaan julkaissut! Erityisen ihana se on sinisenä. Printti on yksinkertainen, ja niin on mekko muutenkin. Mekon ja printin yksinkertaisuus tukevat toisiaan loistavasti muodostaen rauhaisan, suloisen, jopa elegantin kokonaisuuden.

Mitä mieltä te olette APn uutuudesta?

Translation: Angelic Pretty has released a new print series, Aqua Princess. I think it’s very beautiful, and there’s not too much going on in the print, like in APs prints usually. Aqua Princess reminds me of Angelic Pretty’s older prints – actually a little too much. The theme and position of Aqua Princess print is just the same as in AP’s older print series, Twinkle Mermaid. Regardless, I keep my good opinion: Aqua Princess is the loveliest and most fresh print that AP has released in a long time. The peacefulness of the print and the simplicity of the dress makes a cute and even elegant combination. I like it best in the blue colorway. What do you think?

4 kommenttia:

 1. Olen samaa mieltä, että Aqua princess muistuttaa Twinkle Mermaidia siinä missä Ihmekeksi Wonder partyä.
  Esittelemäsi mallin yläosa on myös kiinnostava ja tykkään helman valkoisesta tyllistä.

  Ehkäpä näemme tämän kaunokaisen vaatekaapissasi vielä joku päivä...?

  VastaaPoista
 2. Rosemaria: Kiitos kommentista! Kaunis se kieltämättä on. Saapa nähdä, näemmekö :D

  VastaaPoista
 3. Pitkästä aikaa jopa tätä vanhaa fossiiliakin himoittava printti AP:lta. No pidän kovasti myös Twinkle Mermaidistä. Kauniit leikkaukset tulevat paremmin esille, kun printti ei dominoi koko asua, pidän tuosta cameo-asettelusta. Ja hihattomuus JSK:ssa on mielestäni siron, rokokoomaisen ja uuden näköistä.

  VastaaPoista
 4. elfie: Sanoppa muuta! Tekee melkein itsekin mieli ostaa tuo. :D

  VastaaPoista