25.5.2011

Angelic Pretty: Lady Rose

Hei taas! Minun piti postata tämä toinen mekkoni vasta parin päivän päästä. Minulla on kuitenkin torstaille ja perjantaille menoa, enkä ole ollenkaan varma, ehtisinkö silloin postata - tässä sitä siis ollaan.

Tässä viime viime vuoden toukokuussa tekemässäni postauksessa kuvailin Lady Rosea näin: ”Ai ai, tässä on taas printti jonka tahtoisin itsellenikin! Ruusu on lempikukkani, niin kliseinen minä olen. Tämä printti on ihanan kesäinen, tyttömäinen ja omalla tavallaan hyvin klassinen. Siis täydellinen!”

Ja nyt, suunnilleen vuotta myöhemmin… se on vihdoin minun! Angelic Prettyn Lady Rose JSK, yksi unelmamekoistani! *-* Ja vieläpä mintun värisenä! Olen ties kuinka kauan halunnut mintunvihreää kaappiini, ja nyt sitä sain, vieläpä suosikkiprintin muodossa. :D

Lähikuvaa printistä (oi ihanuus!) ja helmasta:

Yläosan rusettihässäkkä on myöskin aivan ihana yksityiskohta. Samoin mekon prinsessamallinen leikkaus on jotain aivan uutta minun korkeampaa vyötärölinjaa suosivassa vaatevalikoimassani.

Ja mekon takapuolella on oikea pitsipaljouden ryöppy:


En yleensä harrasta mätsääviä asusteita, mutta näitä Lady Rose –sarjan sukkia en voinut vastustaa.

Ja sokerina pohjalla, vielä mätsääviä hiusruusuja!

Nyt voinkin sitten keskittyä rauhassa jahtaamaan seuraavaa (ja tällä erää viimeistä) unelmamekkoani. Voitte yrittää arvata, mikä se on, sillä minä en kerro. ;)

Translation: I finally got one of my dream dresses, Ancelic Pretty's Lady Rose JSK in mint green! The bows on the front, the lovely and delicate print, the adorable amount of lace ruffles on the backside of the dress - so many lovely details! I also bought Lady Rose overknee socks in pink, and of course matching mint green hairpins. Now I can concentrate on trying to find my last (at least for the time being) dream dress. You can try to guess, which dress it is, because I'm not going to tell! ;)

10 kommenttia:

 1. ah lady rose on vaan niin syntisen ihana! ; __ ; <3

  VastaaPoista
 2. Cinnamonhusky: Kiitos! Sanos muuta, niinhän se on *-*

  VastaaPoista
 3. Sweetlolita-vaatteet eivät yleensä iske minuun niin kuin classiclolita. Näistä kahdesta uudemmasta mekostasi kuitenkin pidän, vaikkeivat minun tyylisiäni olekaan. Mekon takapuolen pitsikaistale on todella ihastuttava katseenvangitsija. =)

  Mitä brändimekot maksavat keskimäärin euroissa?

  VastaaPoista
 4. Hannabella: Kiitos! Käytettynä brändimekon voi saada varsin edullisestikin (ainakin minun mielestäni), tällöin hinta voi olla noin 100-200 euroa. Toisaalta jotkut mekot (kuten APn Lady Rose, Magical Etoile, Sugary Carnival yms) ovat niin suosittuja, että saattavat maksaa käytettynä enemmän kuin uutena (noin 300-800 euroa). Uutena brändimekkojen hinnat ovat 200-500 euron luokkaa, mutta tämän lisäksi tulee tietenkin postikulut, ja korkeat tullimaksut (ystäväni on joutunut maksamaan päälle 300 euron mekosta vielä 150 tullimaksuja). Toivottavasti vastauksestani oli apua! :D

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana! Värit ovat ihanan raikkaat ja mielestäni mekko on ihan sinun tyylisesi. :D <3

  VastaaPoista
 6. Tää on kyllä musta vieläkin ihanempi kuin se toinen<3! Voisin vaikka itsekkin ostaa tuon... Ja niin ihana tuo mintun väri!!! (Ole kiltti ja postaa kuva, missä olet tämä mekko päällä!?<3)

  VastaaPoista
 7. Cherry: Kiitos kovasti! Ja älä huoli, postaan varmasti jossain vaiheessa kuvan, jossa minulla on tämä mekko yllä. Mitä luultavimmin useitakin eri kuvia ja asuja. 8)

  VastaaPoista
 8. Wau, tuo mekko on tosi ihana. Pidän erityisesti helman leikkauksesta ja takana olevasta pitsistä.

  VastaaPoista
 9. Eve: Kiitos! Mekko on (yllättäen) minustakin ihana. :3

  VastaaPoista