13.5.2011

Lahjontaa... ja tilaustöitä!

Hyvällä ystävälläni on huomenna synttärit. Hän saa minulta tämän näköisen paketin...

...ja paketin sisältä paljastuu...

Kyllä vain, taas yksi choker! Minusta on huisin hauskaa tehdä näitä. :D

Tällä kertaa tein hieman erilaisen, ottaen ystäväni tyylin huomioon. Käytin myös ekaa kertaa samettinauhaa - haastavampaa kuin taftinauha, mutta antaa ihanan muhkean lopputuloksen! Yritin luoda korun, joka olisi yhtä aikaa söpö ja elegantti - onnistuinko?

Loppuun vielä lähikuvaa! Chokerissa on vaaleanharmaa ja hopeinen kukkakamee, ja erikoisuutena toisen sitomisnauhan päässä roikkuu pieni sydänriipus, joka siis korua käytettäessä jää selän puolelle roikkumaan.

P.S. Kuten totesin, minusta on todella mukavaa tehdä tällaisia chokereita, ne kun ovat mielestäni niin söpöjä! Näin ollen ajattelin, että voisin tehdä niitä tilaustyönäkin, jos jotakuta kiinnostaa. Koulu- ja työkiireiden takia voin alkaa ottaa tilaustöitä vastaan vasta kesäkuun alusta lähtien. Jos kiinnostuit, jätä vaikka kommentti tähän postaukseen! ;) Kaksi muuta tekemääni chokeria voitte katsoa tästä ja tästä.

Translation: This choker I made is going to be my dear friend's birthday present. I tried to make a little different choker this time, thinking my friend's personal style. I also used velvet ribbon forthe first time - it's more challenging material than taffeta ribbon. I aimed for a choker, that would be both cute and elegant. Do you think I succeeded in that? The choker has an adorable silver and pearl grey flower cameo, and as a speciality, it also has a little heart charm at the end of the other ribbon. The heart charm will hang on the backside while the choker is being worn. P.S. I really like making these kind of cute chokers! So I was thinking that I could make them as commissions, too. I can start taking commissions in June. So if you would be interested, please leave a comment here. ;) The other two chokers I've made can be seen here and here.

7 kommenttia:

 1. Mimi oli nopeampi. :D
  Olen kiinnostunut, mutta en tiedä vielä tarkalleen millaisista materiaaleista korun haluaisin. Musta sametti voisi olla kaunis ja sopia lähes kaikkiin mekkoihini.

  VastaaPoista
 2. Mimi: Mukava kuulla! Mieti rauhassa, millaisen korun tahtoisit, ja ilmoittele sitten minulle. ♥

  Sanni: Niin tosiaan oli! Kiva, että sinäkin olet kiinnistunut. ♥ Mieti sinäkin rauhassa, millaista kaipailet, sillä pystyn muutenkin alkaa tekemään näitä vasta kesäkuussa. :3

  VastaaPoista
 3. Minä olen pitkään halunnut chokeria minun rakkaan punaisen mekkoni kaveriksi! Olen etsinyt sellaista pitkään, mutta laadukasta ei Suomen markkinoilla ole tullut vastaan. Alanpa siis miettimään millaisen chokerin haluaisin... ;)

  VastaaPoista
 4. Sera: Oi, miten ihana kuulla! En tosiaankaan ole mikään ammattimainen ompelija, ja se on sanottava, että chokerini näyttävät nurjalta puolelta epäsiisteiltä. Päällepäin ne ovat tietysti hyvinkin siistejä - ja uskon, että myös varsin kestäviä! Tämä toki näkyy hinnassakin, sillä en aio pyytää mitään huikeita summia. Ilmoittele minulle, kun tiedät, millaisen chokerin haluat, niin voin alkaa metsästää materiaaleja! :)

  VastaaPoista
 5. JES! oonkin oottanu että koska sulta voi alkaa tilata chokereita, kun sun tekemät on ollu niiiin suloisia :D täälläkin siis yksi kiinnostunut! ♥

  VastaaPoista
 6. Jaruto: Oikein mukava kuulla! Jos kaikki ennen sinua kommentoineet päättävät teettää chokerin minulla, olet neljäs jonossa. Kertoilepa minulle sitten, millaista chokeria kaipailet!

  VastaaPoista