10.5.2011

Hattutemppu

Kaapissani on jo kauan lojunut valkea minisilinteri, jonka eräs terribleläinen teki minulle tilauksena. Pidin siitä aikanaan kovastikin, mutta sittemmin makuni muuttui, eikä hattu enää tuntunut ihan minun näköiseltäni. Päätin, että oli aika ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin!

Tältä hattu näytti ennen tuunausta:

Tuo ohut "helminauha" vaikutti todella halvalta, ja rusettikin oli oudon ryhditön.

Ja tältä hattu näyttää tuunauksen jälkeen:

Olen lopputulokseen varsin tyytyväinen. Revin rusetin ja huonot helmet pois, ja laitoin tilalle pari ruusua ja kauniimman helminauhan. Hattu oli alunperin kokonaan puhtaanvalkea - nykyään pidän luonnollisemmista valkoisen sävyistä enemmän. Pehmentääkseni hatun ilmettä laitoin luonnonvalkoisia koristeita.

Mitä te pidätte? Kumpi on enemmän mieleenne, ennen vai jälkeen?

Translation: I've had this minihat in my closet for ages, and while I liked it a lot years ago when I commissioned it, my tastes have changed and the hat just didn't look like me anymore. I decided that it was time for action! I took off the cheep looking pearl chains and flobby bow and replaced them with two roses and better looking pearls. The hat was originally pure white all over, but nowadays I prefer more natural shades of white. So, to soften the look of the hat, I chose to use off white roses and pearls. What do you think? Do you like the "before" or the "after" more?

10 kommenttia:

 1. Tuo hattu näyttää nyt todella nätiltä! :3

  ~Anni

  VastaaPoista
 2. Ystävällisesti sanottu tekijää kohtaan, että rusetti on oudon ryhditön ja helminauha todella halvan näköistä. :D Minusta hattu oli todella kaunis. On edelleenkin.

  VastaaPoista
 3. "ohut "helminauha" vaikutti todella halvalta, ja rusettikin oli oudon ryhditön." itse olen samaa mieltä kanssasi. Tuunattu hattu on paljon parempi! Enemmän sinun tyyliä, kun pidät niin paljon ruusuista :)

  VastaaPoista
 4. Hattu on nyt todella eeppinen ja sopii tosiaan paremmin tyyliisi nyt kuin ennen.

  VastaaPoista
 5. Anni: Kiitos! :)

  Candy Starstruck: Olen itse aikoinani suunnitellut hatun, ja ollut mukana valitsemassa kaikki sen materiaalit. Näin ollen jos haukun hattua, haukku kohdistuu lähinnä minuun itseeni, ei hatun tekijään, joka teki sen hienosti ja huolella ohjeideni mukaan. Kuten totesin, makuni on muuttunut, eikä hattu sellaisenaan ollut enää mieleeni. Kiitos kommentistasi! :)

  LadyBug: Kiitos kovasti! Ruusut ovat tosiaan sydäntäni lähellä. :D

  VastaaPoista
 6. Tämä "jälkeen" on mielestäni paljon söpömpi, vaikka ennenkin se oli ihan söpö. ;33

  VastaaPoista
 7. Yay sait sen tuunattua. :D Ruusukoristeet ovat niin sinua.

  VastaaPoista
 8. Entinenkin oli hieno,mutta ''uusi'' hattusi on enemmän tyyliäsi:)

  VastaaPoista
 9. Iina: Kiitos!

  Kata: Jee niin sainkin, vihdoin. :D

  siiri00: Kiitos sinullekin!

  VastaaPoista