22.10.2011

Pikäpäivitys & menovinkki: Muotimessut 2011

Hei vaan!

Arvatkaas, kuka pöhelö unohti aamulla kameran kotiin? Ette siis saa mitään kuvamateriaalia messuilta (vaikka myöhemmin on luvassa kuvia ostoksestani ja kynsistäni, jotka laitettiin siellä!).

Sanon nyt kuitenkin, että messuilla oli ihan huippukivaa - siellä on hyviä tarjouksia ja paljon ilmaisia näytteitä. Se vähä, minkä maltoimme katsastaa muotinäytöksiä ja muuta, oli myös oikein viihdyttävää!

Eli jos olet yhtään kiinnostunut kauneudenhoidosta, liikunnasta, terveydestä tai muodista niin kannatta todellakin mennä! Messut jatkuvat vielä huomisen päivän klo 10-18.

Muotimessut.fi kertoo lisää! :D

2 kommenttia:

  1. Hei! Blogisi on aivan ihana ja olen lukenut sitä nyt ehkä jonkin vuoden tai pari (? mitään muistikuvaa) ja haluaisin haastaa sut tälläiseen; http://hymyilesepois.blogspot.com/2011/10/tulevaisuus.html ((:

    VastaaPoista
  2. E m m i: Hei vain! Kiva kuulla, että tykkäät blogistani. Kiitän myös tunnustuksesta, mutta ikävä kyllä en voi tehdä sitä. Olen vuosien varrella täyttänyt niin monet tehtävät, joissa kysytään x määrä randomeja faktoja, etten enää keksi enempää randomiutta itsestäni. XD

    VastaaPoista