18.10.2011

Pieni shoppailuvinkki ja pientä askartelua

Hei!

Pienenä ostosteluvinkkinä kaikille söpöilyn, ja etenkin Disneyn elokuvien ystäville: H&Mssä on myynnissä hirmusöpöjä Bambi-printtisiä meikkipussukoita! Itse en voinut vastustaa kiusausta ja sorruin ostamaan pinkin ja pienen version.

Pusseja on siis kahta kokoa, pientä sekä isoa, ja myös kahta väriä; pinkin pohjan lisäksi pussukkaa saa toffeenvärisellä pohjalla, joka mätsäisi esimerkiksi classic-lolitan garderoobiin hurmaavasti! ;D Tällä pienemmällä pussilla oli hintaa vain nelisen euroa, tietysti laatukaan nyt ei ole mitään huippua, vaikka on sentään pussukan päällinen puuvillaa. :D

Lisäksi askartelin taas uudenlaisia käyntikortteja, tällä kertaa teemana kultainen ja valkea. Kuvasta on ehkä vaikea nähdä, mutta korteissa on kultaisia, vanhanaikaisia lintuhäkkejä!

Translation: Just a little shopping tip this time! You can buy this adorable pink make up bouch with Disney's Bambi print at H&M! It comes in two different sizes (this small one cost only 4 euros) and colorways; pink and beige. I think that the beige version would match quite well to a classic lolita garderobe!

I also made some calling gards, again. This time my theme was white and gold, and the calling gards have lovely, oldfashioned golden bird cages printed on them.

5 kommenttia:

 1. Cinnamonhusky: Haha, eipä kestä! :DDD

  VastaaPoista
 2. Voi ei! Bambi ja Disney ovat yksi heikkouksistani. Pakko kai se on mennä ostamaan tuollanen pussukka XD

  -Neiti X-

  VastaaPoista
 3. Ihana pussukka ja aivan ihanat käyntikortit<3! Olet niin taitava askartelija:,>.

  VastaaPoista
 4. Neiti X: Disney on minunkin heikkouteni, en ikinä kyllästy niihin klassikoihin. Kiva, että vinkistäni on lukijoille hyötyä! :D

  Iris: Ohhoh, kiitos kovasti! Ei käyntikorttien askartelu vaikeaa ole, kun vain saa hyvän idean. :3

  VastaaPoista