11.10.2011

The Well Dressed Lady Award

Sain jokin aika sitten Rosilta The Well Dresses Lady -palkinnon.

"The Well Dressed Lady Award on tarkoitettu kaikille omalla tavallaan kauniisti pukeutuville neideille ympäri maailmaa. Palkinnon mukana tulee tehtävä, jossa bloggaajaa pyydetään kuvaamaan viisi vaatetta: kaunein, rumin, eniten käytetyin, mukavin ja tunnearvoa herättävä. Tehtävän jälkeen palkinto jaetaan viidelle eri bloggaajalle, jonka tyyli ja vaatteet iskevät omaa silmää.

English summary: the challenge is to take photos of 5 of your clothes: the prettiest, the ugliest, the most used, the most comfortable and the piece of clothing that has most emotional value."

Koska blogini on enemmän tai vähemmän lolita-aiheinen, päätin myös toteuttaa tämän tehtävän lolita-teemaisesti. Tottakai kaikki teistä voivat arvata, että rumin vaate, jota käytän, ovat poikaystäväni verkkarit koiraa lenkittäessä, mutta tuskin ketään kiinnostaa niitä nähdä. :'D

1. Kaunein/ The most beautiful

Kaikki lolivaatteeni ovat mielestäni todella kauniita, mutta ryöppyävine pitsipaljouksineen ja yksityiskohtaisen elegantteine ruusuprintteineen voi tätä Angelic Pretty:n Lady Rose -mekkoa kutsua hyvinkin yhdeksi kauneimmista vaatteista, joita minulla on kunnia omistaa.

2. Eniten käytetty/The most used
Tämä on nyt tietysti asuste, ei vaate, mutta kiistatta se on eniten käyttämäni asia. Tämä Baby, the Stars Shine Bright:n laukku on ehkä paras loliostos, jonka olen ikinä tehnyt! Se on kaunis, sinne mahtuu kaikki tarpeellinen vesipullosta viuhkaan ja se sopii yhteen melkein minkä tahansa mekkoni kanssa.

3. Mukavin/The most comfortable
Mielestäni kaikki lolimekot, joissa on shirring takana, ovat todella mukavia. Tämän takia lähes kaikissa omistamissani lolimekoissa on shirring selkäpuolella, mutta valitaan nyt yhtenä esimerkkinä Angelic Pretty:n Magical Etoile -mekko. Minä tosiaan rakastan shirringiä; sen ansiosta mekko myötäilee vartaloa kauniisti, mutta sallii käyttäjänsä liikkua ja olla vapaasti.

4. Eniten tunnearvoa/The dress with most emotional value
Tämä Baby, the Stars Shine Bright:n Cherry Ribbon -mekko oli ensimmäinen ostamani brändimekko, ja ensimmäinen vaatteeni Babylta. Olin niin innoissani, kun kuorin sen ulos paketistaan! Vielä tänäkin päivänä se on minulle hirmuisen rakas.

5. Rumin/The ugliest
Tarvitseeko tätä edes selittää? ...Paitsi tietenkin siinä tapauksessa, ettette edes tajua, mikä tämä hirvitys on. No, kyseessä on ensimmäinen koskaan tekemäni headdress. Olin vasta innostunut lolitasta, ja silloin kuuminta huutoa olivat suuret, mustavalkeat headdressit - joten eikun sellaista askartelemaan. Lopputulos ei ollut ihan sitä, mitä olisin halunnut! Onneksi minulla oli täysin aloittelijanakin sen verran älliä, etten koskaan ole käyttänyt tätä missään. XD Olen kuitenkin pitänyt sen tallessa muistona, ja muistutuksena siitä, miten paljon olen lolitan suhteen kehittynyt.

Ja lopuksi myönnän tämän palkinnon seuraaville neideille:
Kata
Mimi
Susanna
Sanni
Cinnamonhusky
Iira
Yoshh

4 kommenttia:

 1. On niin nättejä mekkoja ja laukku. Ymmärrän kyllä hyvinkin, miksi tuo viimeinen on se mikä on mielestäsi.. :p
  Sinä kyllä ansaitsit tuon palkinnon. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos palkinnosta <3 Tuo headdress on tosi liikuttava omalla tavallaan. XD

  VastaaPoista
 3. Sinä jos joku olet tuon palkinnon ansainnut! :D

  VastaaPoista
 4. Tähdenlento: Kiitos kovasti! Ja kyllä, ruma kuin mikä, onneksi en ole ikinä käyttänyt sitä missään. Siitä tosin voisi tulla aika pähee pitsikauluri johonkin naamiaisasuun... :D

  Kata: Kiitos, ja ole hyvä! :D Kyllä, hyvin liikkis on omalla, rumalla tavallaan.

  Anonyymi: Oi kiitoksia! :)

  VastaaPoista