25.10.2011

Loli Sleep Over

Kävin viikonloppuna Mimin luona yökyläilemässä.

Muotimessuilla oli mahdollisuus lakkauttaa kyntensä Isadoran graffiti-lakalla, ja pitihän sitä kokeilla. Minun oli tarkoitus pyytää vaaleanpunaista lakkaa, mutta hetken mielijohteesta valitsinkin kultaisen pohjalakan ja tummanruskean graffitilakan. Minun piti sitten sovittaa viikonlopun asut lakan väriin mätsääviksi. :'D

Tarpeetonta lienee sanoa, että saatoin lievästi ihastua graffiti-lakkaan, ja ostin itselleni valkean ja kuvassakin näkyvän tummanruskean graffitilakan.

Ensimmäisenä asuna Innocent World:n pentumekko. Minä muuten ihan oikeasti laitoin hiukset, mutta sateisen päivän ja junamatkan jäljiltä ne näyttävät lähinnä Hermione Grangerin pehkolta. Luonnonkihara, minä <3 sinä, todella. Meidän oli tarkoitus pitää Rose of Versailles -maraton, mutta kyllästyimme siihen jo muutaman jakson jälkeen. Rose of Versailles toimii mangana paljon paremmin, kuin animena, ja pidänkin kyseistä mangaa hyvin inspiroivana.

Pukuanimesta pukudraamaan! Varasuunnitelmana aloimme tapittaa "Tuhannen päivän kuningatar" -leffaa, jonkä puvustus on muuten aivan mieletön!

Toisen päivän asuna myöskin Innocent World:in mekko, jota en olekaan käyttänyt aikoihin. Huvittava sattuma, että pönötän molemmissa asukuvissa ihan saman näköisenä! Onneksi sentään tässä kuvassa on parempi hiuspäivä.

Löysin kirpparilta ihanan, pikkuriikkisen rannekellon. Kiikutin sen kellosepälle patterinvaihtoon, jolloin selvisi, että kello onkin vedettävä, ja siis valmistettu aikaisintaan 60-luvulla! :O Sen saa yhä vedettyä, mutta se tikuttaa aivan liian nopeasti. Yritän seuraavaksi kokeilla, josko se pysyisi ajassa vain puolella vedoista.

Ja tässä vielä lupaamani kuvat uudesta laukusta. Se ei ole varsinaisesti lolia, mutta on mielestäni yhdisteltävissä klassisempiin kokonaisuuksiin esimerkiksi noiden ruskeiden nilkkureideni kaverina.

Venetsian pitsiä arkipäivään? Kyllä kiitos! :D

Translation: Me and Mimi had a sleep over at her place. I had my nails done with Isadora's graffiti nail polish during the Fashion -event, and so I had to match my outfits to this golden x dark brown nail polish combo! :D Needless to say that I like graffiti nail polish so much that I bought it for myself in dark brown (shown on the first picture!) and white. So, my both dresses for the weekend where Innocent World's.

We had decided to watch Rose of Versailles anime, but it was so boring, that we watched Anne of a Thousand Days movie instead. That movie was great source of inspiration!

I also found this lovely, pink vintage watch from second hand store. It does work, but it runs way too fast! Now I'm trying to find out if there's any way to make it stay in time.

And lastly, picture of my new bag that I bought at the Fashion -event. It's not lolita bag, but I think it can be worn with classic lolita coordinations. Venice lace detail on that bag is just so lovely. ♥

6 kommenttia:

 1. graffiti-kynsilakka on kyllä aika kätevää, jos ei halua vain tylsiä yksivärisiä kynsiä mutta jos aika/taidot/kärsivällisyys ei riitä hienojen kuvioiden tekemiseen :D

  VastaaPoista
 2. Jaruto: Sanos muuta! Sanni antoi vinkin, että sinisellä aluslakalla, valkealla graffitilakalla ja kimaltelevalla päällyslakalla saa ihanan talviset kynnet - sitä voisi ainakin kokeilla! Aion yrittää myös saada aikaan leopardilaikkuja (koska jostain käsittämättömästä syystä rakastan leo-kuosia pieninä annoksina). :DD

  VastaaPoista
 3. Kiinnostuin molemmista leffoista. Mistä niitä saa? Ja onko suomitekstejä kummassakaan?

  VastaaPoista
 4. Todellakin löytö tuo laukku! Ja tuo leffakin kiinnostaa!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Rose of Versailles -animessa on muistaakseni 50 jaksoa, eli ei ihan kevyt paketti (ja puolet siitä pelkkää höttöä jota ei edes mangassa ollut). Mimin animessa oli englanninkieliset tekstit, ja en kyllä osaa sanoa, saako sitä mistään Suomesta (paitsi tietenkin netistä latailemalla).

  Tuhannen päivän kuningatar -leffassa oli suomitekstit, ja sen Mimi oli lainannut ihan kirjastosta! Eli kannattaa pitää kirjastoissa simmut auki leffahyllyjen kohdalla. :D Tätä leffaa voin todella suositella, se oli upeasti puvustettu!

  Elfie: Kiitos, ja samat sanat sinulle: katso, josko löytäisit tuon leffan kirjastosta! ;)

  VastaaPoista
 6. You just look so pretty in the two outfits, I can't decide which one I prefer! You also made nice purchases, the pink watch is perfect with any style!

  VastaaPoista