24.10.2013

Poisoned Apple

Hello, everyone!

Just a quick outfit post this time. I wore this outfit to do maybe the weirdest thing I've ever done during my long years in lolita, but well, it was an experience. No more on that though.

Actually I don't even like this outfit now afterwards, but I did like my hairdo very much, so I decided to share this anyway. :P And yes, this time I actually tried to make my hair look messy, and wild, and that's it's natural way of being so it succeeded just fabulously.And the plah outift. Nevermind it.


The plah outfit details:
Deer antlers headband - Essin maailma
Earrings - Accessorize (a gift from Tiia!)
Blouse - same old Seppälä
Purse - H&M
Dress - Victorian Maiden
Shoes - Secret Shop (borrowed them from Mimi)

2 kommenttia:

 1. Ihana kokonaisuus! Katselen noita poronsarvia himoiten... Olisi muuten hauskaa saada jonkinlaisia hiustenlaitto-ohjeita, sulla kun on aina niin upeita kampauksia :)
  Minkälaista alushametta muuten käytät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia!

   Hiustutoriaaleja onkin toivottu useasti, ja aina ajattelen, että pitäisi sellaisia tehdä. Ikinä ei vaan ole tullut tehtyä, kun pitäisi saada tänne joku asiasta innostunut ottamaan kuvia... en kehtaa vaivata poikaystävääni kokonaisella tutoriaalilla, vaikka hän niin kiltisti asukuvat aina nappaakin. XD Mutta siis, harkinnassa on, ja ideaa työstetään!

   Käytän koordinaatiosta, helman laajuudesta ja haluamastani puffuuden tasosta riippuen 1-4 erikokoista alushametta. Ovat tyllisiä ja sifonkisia. Sifonki on tylliä parempaa pitämään puffuutensa.

   Poista