30.10.2013

My purchases from Essi's teaparty

Good evening, everyone!

Here's some things I bought at Essi's teaparty. Most of it is second hand, worn a couple of times by Essi, but I also bought a brand new Essin maailma's "Versailles" headpiece (lower row, on the middle).


I also bought this bag. It says "Milk" but as I don't have anything else from Milk, I can't be sure if this is real or fake. One way or another, I find it very cute and now I finally have a black loliable purse. :3


Essi had also collected a little bit of My Little Ponies. I of course bought everypony that I didn't already own. There was even a couple of G1-ponies from the 80's-90's. How could I have resisted them? No way, it seems. They will be safe, sound and much loved in my MLP shelf.


Now I'm wondering if I should wear that very fancy white headband to Mimi's wedding celebration this Saturday, or perhaps the "Versailles" headpiece? To be honest I don't have a clue what I should wear, not yet. Luckily Mimi especially wished that her friends wear lolita, so lolita it will be.

2 kommenttia:

 1. Minusta tämä postaus tuntuu jotenkin pahalta. Tavallaan ok että jonkun vanhat jutut menee uuteen rakastavaan kotiin, mutta toisaalta se taas tuntuu oudolta jos puhutaan että "nämä kelpasi, mutta ei nuo koska mulla on ne jo" ja sitten pohditaan että "no minkäs näistä laittaisin ensi viikonloppuna päälle". En tiedä, mutta minulle tulee vain tästä postauksesta sellainen olo että katsokaa kun löysin uusia kivoja juttuja jonkun muistotilaisuudesta. En itse ainakaan arvostaisi jos kuolisin ja testamenttaisin brändini ystävilleni ja nämä esittelisi niitä seuraavassa ostos postauksessaan ("Hei kattokaa kun sain nätin mekon!"). Mutta ehkä se olen vain minä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi. Itse asiassa mietinkin aiemmin, että viitsinkö ollenkaan tehdä ostoksistani postausta tänne. Sain kuitenkin lukijoilta kommentteja, että tee vaan (heistä se oli ihan ok), ja niin päätin sitten tehdä. Ikävää, jos tämä saa olosi tuntumaan pahalta. Toisaalta olisin varmaan joka tapauksessa sitten myöhemmissä postauksissa, sitä mukaan kun otan näitä käyttöön, kertonut, mistä nämä on minulle tulleet. Ehkä oli parempi mainita se kaikki kerralla, ja jatkossa voin sitten listata nämä vaikka vaan second handiksi.

   Selvyyden vuoksi; minulle ei testamentattu mitään, vaan ostin nämä kaikki. Essin vanhemmat olivat itse päättäneet, että noilla teekutsuilla myydään pois paitsi Essin ylijääneet Essin maailma -työt, myös Essin henkilökohtaisia tavaroita. On aivan ymmärrettävää, etteivät he voi pitää kaikkia Essin vaatteita, asusteita, koriste-esineitä jne; mitä he niillä kaikilla tekisivät, kun ei ole enää ketään niitä käyttämään? Jos Essin vanhemmista on ok myydä pois Essin tavaroita, minusta on silloin aivan ok ostaa niitä. Mieluummin kai he myyvät niitä meille, jotka kävimme teekutsuilla, kuin sellaisille, joita eivät ole ikinä edes nähneet.

   Mitä poneihin tulee, olisin tietysti mielelläni ostanut ne kaikki. Jouduin kuitenkin jättämään 3 ponia ostamatta juuri siksi, että minulla jo oli ne. En yksinkertaisesti voi ottaa hyllyyni tismalleen kahta samanlaista ponia (saman ponin toisistaan hieman eroavat versiot vielä käyvät), koska tila ei vain riitä - puhumattakaan siitä, että opiskelijana minulla ei ole varaakaan ostaa sellaista, minkä jo omistan. Loputkin ponit pääsivät kyllä rakastaviin koteihin.

   Mitä tulee näiden juttujen käyttämiseen; no, kun kerran olen ostanut ne Essin vanhempien suostumuksella, niin totta kai aion niitä myös käyttää. Itse näen sen enemmän niin, että on Essiä kohtaan kunnioittavaa, jos käytän jotain hänen omistamaansa/tekemäänsä juttua hyvän ystäväni häissä. Ajattelen, että siten sitä on käytetty jossain erityisessä tilaisuudessa, ja aina jatkossa katsoessani sitä en muista vain Essin poismenoa, vaan myös iloisemman asian, hääjuhlan.

   Ja loppujen lopuksi tuskin nämä ostamani asiat (ehkä poneja lukuunottamatta) olivat edes Essille niin tärkeitä; hänen äitinsä kun sanoi myyvänsä pois nimenomaan sellaista, mitä Essi ei ollut käyttänyt kertaakaan, tai vain kerran-pari. :3

   Poista