20.11.2011

Birthday Party Girls

Heipä hei! Kiitos kaikille asua äänestäneille - murskavoiton vei numero ykkönen eli Innocent World -asu. Nyt voin jo paljastaa, että toiseksi eniten ääniä saanut numero 3 eli Angelic Pretty -asu oli näistä minun suosikkini, ja voipi olla, että käytän sitäkin jossain vaiheessa. Äänestykseen tuli kommentteja aika paljon, joten päättelen, että se oli ihan hauska idea? Tempausta saa kommentoida vapaasti. Kivaa vaiko ei?

Hello hello! Thank you for everyone who voted for my next outfit - the winning outfit was number 1, Innocent World dress. Now I can tell you that my personal favorite was numer 3, the Angelic Pretty one! It might be that I wear that outfit later. Quite many votes were given, so I assume that this voting was quite a good idea? Please tell me your opinion on this voting for next outfit -thing. Fun or not?

Ja sitten se asukuva. Pahoittelen huonoa laatua, mutta pimeys ehti yllättää ja kamera-raukkani on mitä on. Tästä kuitenkin näkyy, että asu oli ylläni! Kuvia, tai sitä ei tapahtunut ja silleen. :D Kuvassa kanssani Madamoiselle eli Pomppis, toinen biletyttö, ystäväni suloinen pörhöskoira, joka on aina tervetullut meille. ♥

And then the outfit picture. I'm sorry for the awful quality, but it had already gotten dark and my poor camera is... poor. But, pictures ir it didn't happen, and atleast you can see that I really wore the winner outfit! :D In the picture with me is also Madamoiselle aka Pomppis (that means "Jumpy"), the other party girl, she is my friend's lovely papillon and always welcome in our home. ♥

Sain supersuloisia lahjoja. Ihana kakkuteesiivilä ja sydänkuvioitu teepussilautanen, sekä käsikoruja, joista nuo helmistä tehdyt ovat ystäväni käsintekemiä.

I got super adorable presents. Tea steamer decorated with a piece of cake and a little plate for it printed with hearts, and three lovely bracelets, of which those pearly ones are hand made by one of my friends.

Ja koska sain lahjaksi myös eeppisen paljon pörrösukkia, oli ihan pakko ottaa niistäkin kuva. :'D Kaltaiselleni vilukissalle ei kyllä voisi olla osuvampaa lahjaa, ja jokaikinen pari tulee taatusti käyttöön!

And just because I also got an epic amount of fluffy warm socks, I had to take picture of those also. :'D I get cold very easily, so there couldn't be better present for me.

Kaiken kaikkiaan olen nyt hyvin tyytyväinen, ja tokkurassa.

All in all, I'm now very happy, and tired.

10 kommenttia:

 1. Aivan syötävän suloinen asu! En kestä XD

  Oletko muuten tulossa Ofelian "Talven prinsessat"- lolimuotinäytökseen? Jos olet, niin JEJ!

  Kyseleepi Neiti X

  VastaaPoista
 2. Neiti X: Kiitos, koita kestää! ;D

  Ja olenpa hyvinki, sillä itseasiassa juuri minä olen näytöksen pääpirulainen, hurmaavan ystäväni Mimin häärätessä pyynnöstäni apujärkkärinä.

  Toivottavasti ehdin Ofelian aikana tulla katsastamaan myyntipöytäsikin, eikä mene kaikki aika näytösasioihin. :3 ...Oho, oletin näetkös heti että olet siellä myymässä, no toivottavasti olet! XD

  VastaaPoista
 3. Juu, pääsin myymään! Nähdään sitten siellä :DDD

  Muistelinkin että olit jonnekkin joskus kirjoittanut: "Jos tulen, tuon mukanani esitysnumeron". Ja minä välkky pistin yksi yhteen ja arvelinkin, että saatat olla sekoittanut sievät näppisi soppaan.

  -Neiti X-

  VastaaPoista
 4. Neiti X: Jee toivottavasti nähdään siellä sitten! :D Minulla on sievät sormeni monessa sopassa. XD

  VastaaPoista
 5. Pretty!! was a hard choice to make! hehe
  Your dog is adorable :3
  Very cute gifts! ^^

  VastaaPoista
 6. Ooh, I love fluffy socks! I wish I saw more in knee-length, I would wear them with lolita! Also, even though I voted for 3, that outfit looks very lovely. I'm especially in love with the shoes.

  VastaaPoista
 7. Hihii tykkäilin noista jo fesessä mutta sanontaan tännekin nyt että lahjat ovat varsin ihqja, varsinkin pörrösukkia arvostan! :D Ja teesiivilä on jotain söpöintä ikinä. Ja koiruli! :3

  VastaaPoista
 8. Madamoiselle Ana: Thank you! Though she is not my dog, she belongs to one of my best friends. :3

  aesthetocacademic: Thank you! I like the number 3 most, so I'll propably wear it anyway later on. :D

  Kaino: Kiitos! Pörrösukkia ei voi ikinä olla liikaa, ja itsepä menin laittamaan sen lahjalistalleni. XD

  VastaaPoista
 9. Mistä noi ihanat kengät on ;>??

  -Kitty-

  VastaaPoista