1.11.2011

Melkein täydellinen paita

Käväisimme eilen ystäväni kanssa Seppäkän klubi-illassa. Siellä oli pahanmakuista skumppaa, hyvänmakuisia vaahtokarkkeja ja erittäin isnpiroiva muotinäytös, eli kivaa oli. Se ei kuitenkaan ole pääasia, vaan pääasia on tämä:

Löysin sieltä lähes täydellisen paidan! Olen jo pitemmän aikaan metsästänyt itselleni rusettikauluksista paitaa, nimenomaan lolikäyttöön, vaikka tätä paitaa tulen taatusti käyttämään muutenkin. Tässä paidassa ihastuin kermanvaalean värin lisäksi erityisesti noihin hihoihin, ne kun tuovat hauskasti mieleeni barokin! Eikö ole yllättävää, kerrankin en kohkaa rokokoosta. Kyllä minun sydämessäni on sijaa muillekin aikakausille, ja kaikki historiavaikutteet ja -inspiroitumiset lolitassa = ♥.

Paita on osa Paola Suhosen Seppälälle suunnittelemaa mallistoa, ja voin sanoa, että muutkin malliston vaatteet olivat aivan ihania (joskin myös varsin hintavia). Tätä nimenomaista paitaa sai myös mustana ja tummansinisenä, ja se näyttää tosiaan upealta liivimekon alla! Eli siinä pientä shoppailuvinkkiä elegantimpien vaatteiden metsästäjille - tummassa sävyssä tämä toimisi aivan mahtavasti vaikkapa gothiclolitaan, kun valkeana se taas käy mainiosti sweetiin ja classiciin.

Translation: Yesterday me and my friend went to this client club event organized by Seppälä store. There was a fashion show there and it was very inspiring, and we had lots of fun. But that's not the point here! The point is, I purchased this almost perfect blouse!

I've been looking for a blouse with bowties on collar for ages, and now I finally found it. I also love those sleeves, as they remind me of Baroque! Yes, I do love other historical influences besides Rococo, too. ♥

This blouse is part of a collection that is designed for Seppälä by Paola Suhonen. The other pieces of this collection were very lovely also.

10 kommenttia:

 1. Oi ihana paita, kiitos vinkistä:,)! ja vielä seppälästä(nyt on jotain viallaXD!). Mieleeni tuli, että tummansininen versio tuosta (tosin riippuu sävystä) menisi täydellisesti jonkun moitien mekon/hamosen kanssa:,).

  VastaaPoista
 2. Iris: Kiitos, ja olepa hyvä! Olen samaa mieltä, että tummansininen kävisi hyvin mustan tai valkean Moitién kaveriksi. Sellainen Moitiélle tyypillinen sähkönsininen se ei ole, vaan sellainen aika syvän tummasininen. Hyvin kaunis väri jokatapauksessa. :3

  VastaaPoista
 3. Ihastelin samaa paitaa tänään Seppälän näyteikkunassa! :) Täytyykin käydä kokeilemassa, kunhan ehtii.

  VastaaPoista
 4. Aie: Kiitos kommentistasi! Minä olen ihan rakastunut paitaani tällä hetkellä. :D

  VastaaPoista
 5. Madamoiselle Ana: Thank you! I like it, too. :3

  VastaaPoista
 6. Your new blouse is really beautiful!

  VastaaPoista
 7. Tosi kiva on joo paita! Odotan kovasti että näen sen päälläsi jossain kokonaisuudessa. Varmasti sopii meinaan kuin nakutettu vaatekaappiisi! :D

  VastaaPoista
 8. Olenkin vähän perusblousejen tarpeessa, hyvä vinkki. Jospa noita tänne Iisalmeenkin asti saataisiin.

  VastaaPoista
 9. Sam: Thank you! ^^

  Anonyymi: Kiitos! Uskoisin, että sopii. :'D

  Jousia: Olepa hyvä! Toivottavasti saadaan. :D

  VastaaPoista