14.11.2011

Coordination Chaos – Vote for my next outfit!

Pidän lauantaina aivan pienet syntymäpäiväjuhlat. Ajattelin tapauksen kunniaksi laittaa lolia ylle. Haluan sisällyttää tulevaan asuuni liudan uusia asusteita. Testataanpa siis koordinaatiokaaoksella, mihin kaikkeen nuo neljä asustetta saisi sovitettua! Keksin kolme koordinaatiota, yhden kutakin suosikkimerkkiäni varten.

I’m having a very small birthday party this Saturday and I decided to wear lolita there. I want my outfit to include my new accessories. So let’s use “coordination chaos” to see some ways I can wear these four accessories! I came up with three coordinations, one for my each favorite brand.

1. Innocent World: Band of Forest Animals

2. Baby, the Stars Shine Bright: Music Salon

3. Angelic Pretty: Cosmetics

Nyt te, rakkaat lukijat, saatte auttaa minua valinnassa. Voit äänestää suosikkiasuasi jättämällä sen numeron kommentteihin perjantaihin 18.11. mennessä viimeistään klo 18.00. Lupaan laittaa lauantaina eniten ääniä saaneen asun! Voit halutessasi myös perustella, miksi juuri kyseinen asu on suosikkisi, ja muitakin asuja saa toki kommentoida.

Now you, my dear readers, can help me to choose one of these coordinations. You can vote for the outfit you like most by leaving its number in the comments. The last day to vote is Friday 18th November before 18.00. I promise to wear the outfit that gets most votes! If you wish, you may tell me why that particular coordination is your favorite, and of course you may comment on other coordinations, too.

A side note: As many of my Finnish readers commented that they’d prefer reading this blog in Finnish, I will try to write both in Finnish and English from now on. If I’m sometimes too lazy for that (as I know I will be), please forgive me. :D

38 kommenttia:

 1. Coordinate 1 for sure, the collar blends so nice with the dusty pink and print<3

  And, I'll have to learn Finnish then, if you're lazy hihi. Luckily we have Google Translate :)

  VastaaPoista
 2. 1 se on vain söpöin ja rakastan noita kenkiä<3

  VastaaPoista
 3. I think the first on eis the prettiest, because imho it's the best balanced. Maybe you could try ut the shoes from outfit 2 with the first^^

  VastaaPoista
 4. I like the first one the most as it goes best with the collar =3

  VastaaPoista
 5. 3. on paras, punainen tuo jotain kivaa erilaisuutta ja väriä, hieman vaihtelua noihin kahteen muuhun asuun. Cosmetics on ihana mekko
  En voi kommentoida omalla tunnuksella terveisin Airi-anonyymi. :[

  VastaaPoista
 6. 1. on paras! Bambi-kaulus sopii parhaiten sen kanssa :D

  VastaaPoista
 7. OHHH all coordinates are adorable!!! *-* I can't chose only one ;___; you so mean! lol
  May I say the 3? XD I really like red, I think is simple but pretty and elegant. I see you like the fur collar, is so pretty!

  VastaaPoista
 8. 3. koska vaikka on totta että kaulus soppii erinomaisesti ensimmäiseen ja toiseenkin vaihtoehtoon, tässä asussa se tulee esiin hyvin viehättävästi. Lisäksi cosmetics on mekkona todella upea ja sopii jotekin syntymäpäiväjuhliin. (Tosin näin koordinoituna myös pikkujoulukin voisi tulla kysymykseen)

  VastaaPoista
 9. 3. ehdottomasti, mukavan pirteä kokonaisuus kahteen ensimmäiseen verrattuna.

  VastaaPoista
 10. 1 :D Toi kaulus sopii niin hyvin ton mekon eläinten kaa ja muutenki noi sun uudet ostokset sopii erityisen hyvin just ton mekon kaa. Ihan älyttömän ihanat noi sukat <3

  VastaaPoista
 11. I vote for 3. At first I was leaning toward 1, as it's more traditional, but the red and fur of 3 is very daring!

  VastaaPoista
 12. Äänestän numero kolmosta. Värit ovat lämpimät ja cosmetic on printtinä niin sievä. Lisäksi punainen sopii sinulle värinä hyvin.

  VastaaPoista
 13. Ehdottomasti nro. 1.
  Se on kaikista suloisin!

  VastaaPoista
 14. 1<3 Se on tosi suloinen asukokonaisuus (:
  Ihanat värit ^^

  VastaaPoista
 15. 1. Innocent World: Band of Forest Animals ehdottomasti! .D

  VastaaPoista
 16. Ykkösasu on lempparini koska elukat sopii kauluriin :3 -sarg

  VastaaPoista
 17. 1! Asu on sen verran söpö, että se:,D! Haluan, että laitat tuon uuden kaulurisi ja minusta se sopii parhaiten tuohon ensimmäiseen asukokonaisuuteen.

  VastaaPoista
 18. Mielestäni kolmas vaihtoehto on ihanan jouluisen oloinen punaisen värinsä takia. Se on mukavan pirteän oloinen muihin vaisumpiin vaaleanpunaisiin verrattuna. En usko, että muut välttämättä laittavat punaista päälleen, koska se ei tietääkseni ole yleisimpiä värejä lolitamaailmassa (korjatkaa, jos olen väärässä, olen nimittäin aivan nyyppää lolitassa), joten erotut syntymäpäiväsankarina. Tuo oli hiukan oudohko pointti. :D
  Jos et kuitenkaan punaista tahdo, ottaisin varmaankin ensimmäisen vaihtoehdon ihanien väristen kenkien ja lempeän vaaleanpunaisen takia. ;)
  Hän, joka ei osaa päättää nimeään.

  VastaaPoista
 19. 3. asu on mielestäni paras. Pidän sen väriyhdistelmästä, punaisesta ja valkoisesta.

  VastaaPoista
 20. 1. Nuo eläimet sopii jotenkin ihansti tuohon kaulukseen :)

  VastaaPoista
 21. Hän, joka ei osaa päättää nimeään: Kyllä monet muutkin lolitat käyttävät punaista, vaikka se on ehkä aavistuksen pinkkiä harvinaisempi väri. Muut vieraat eivät myöskään luultavasti ole loleissa (heistä vain yksi on loli-innostunut). Kummalle asulle siis haluat antaa lopullisen äänesi? Minä pidän noista kaikista koordinaatioista (suosikkiani en kerro vielä ettei se vaikuta äänestykseen ;D), mutta tässä olikin ideana antaa lukijoille mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa leikkimielisellä äänestyksellä! :D

  Kaikki muut/everyone else: Kiitos äänistänne! Kiva nähdä, että ilmeisesti piditte tätä hauskana ideana. / Thank you for your votes! It's nice to see that you think this was a good idea. :3

  VastaaPoista
 22. Minä äänestän ensimmäistä vaihtoehtoa, bambikaulus sopii hyvin eläinteemaan, ja värit mätsäävät.

  Minua hieman hämmentää tuo kolmas asu, tuntuu, että tuo bambikjaulus on tungettu randomilla sinne sen enempää ajattelematta, että eihän tuossa ole mitään muuta väriä, joka mätsäisi kaulukseen. Mutta tämä oli henkilökohtainen mielipiteeni. :D

  VastaaPoista
 23. Ludmilla: Kiitos kommentistasi! Ja on siinä itseasiassa vähän pinkkiä, kuten printissäkin - mutta oikeastaan sen oli tarkoituskin olla ~räväkkä & rohkea~ olemalla aavituksen missmatchy. Minun suhteeni väreihin on aika suvaitseva, mielestäni kaikki värit jotka eivät varsinaisesti riitele keskenään, sopivat yhteen. :3

  VastaaPoista
 24. Yhdyn Ludmillaan! Bambikaulus ei sovi kolmanteen vaihtoehtoon samoin perustein. Laita ihmeessä päällesi nro. 1 :D Oot ihana!

  VastaaPoista
 25. Laita toi ensimmäinen asukokonaisuus (nro 1), se vaan oli niin hurmaavan näköinen ;>!

  VastaaPoista
 26. 3! Punainen on suorastaan piristävän ihana kaiken vaaleanpunan jälkeen. Väriltään ja materiaaliltaan se viittaa talven henkeen, ja kun mukaan laitetaan turkiskaulus, on asun tunnelma viehättävän talvinen.

  Ykkösvaihtoehto näyttää äänestäjien kesken olevan varsin suosittu. Minusta se on aika ennalta-arvattava ja sen mukaisesti jopa tylsä yhdistelmä. Tämä on jo nähty.

  VastaaPoista
 27. Minua ainakin viehättää eniten nro. 1. sen vanhahtavien ja romanttisten värien takia. Lisäksi bambikaulus sopii siihen parhaiten. Toki muutkin vaihtoehdot ovat varmasti kauniita ylläsi, mutta 1. on mielestäni elegantein.

  VastaaPoista
 28. Minusta paras asu on nro 1! :) bambikaulus sopii siihen minusta kaikkein parhaiten, ja muutenkin asu on erittäin sievä.

  VastaaPoista
 29. Kiitos, että valaisit pääkoppaani.
  Itse valitsisin näin jälkeenpäin ajateltuna tuon ensimmäisen vaihtoehdon. Anteeksi, vaihtelen jatkuvasti mielipidettäni.
  Hän, joka ei osaa päättää nimeään

  VastaaPoista
 30. Tai oikeastaan punainen olisi ihanan pirteä. Tulin toisiin ajatuksiin toisen Anonyymin kommentoidessa tämän kolmannen viehättäviä puolia. Lopullinen päätökseni on numero 3. :)
  Anteeksi tuuliviiriyteni jälleen.
  Hän, joka ei osaa päättää nimeään

  VastaaPoista
 31. Hän, joka ei osaa päättää nimeään: No hätä, kiva kuitenkin että äänestit! Miettiähän aina saa, ja myös keskustella aiheesta. :D Kuten aiemminkin sanoin, tämän koko äänestyksen idea on, että lukijat pääsevät osallistumaan ja vaikuttamaan (ainakin toivottavasti) hauskalla tavalla, ja jos siinä sivussa syntyy keskusteluakin, aina vain kivempi! :D

  VastaaPoista
 32. 3. Kaikki koordinaatiot ovat kivoja, mutta punaisessa on Sitä Jotain, ja se on noista kaikkein erikoisin.

  VastaaPoista
 33. Kaikki ovat suloisia mutta punainen on Kainon sanoin erikoisin. 8) Se siis!

  VastaaPoista
 34. Ensimmäinen, koska siinä on persikkakengät. :)

  VastaaPoista