9.11.2011

Creme de la Carnevale

Luvatut lisäkuvat Creme de la Garderobesta, olkaa hyvät.

Kahvila Villipuutarha on tosiaan erikoinen paikka. Pikkukahvilassa on niin paljon pieniä yksityiskohtia ja omituisia esineitä, että tuntuu melkein, kuin olisi jonkun kotona!


Cremessä tuo sympaattinen pienuus oli kuitenkin hienoinen ongelma, sillä kävijöitä oli niin paljon, että tunnelma oli tosiaan lämmin ja tiivis. :D Suosittelen kuitenkin piipahtamaan joskus pienellä porukalla Villipuutarhassa, jos olette persoonallista kahvilakokemusta vailla. ;)

Hypätäänpä asukuviin, ensimmäisenä lähikuvaa hiuskoristeistani. Ystäväni Venetsiasta tuoma naamio oli myönnytykseni halloween-teemalle.

Ja sitten koko asu. Halusin vain pitkästä aikaa laittaa Sugary Carnivalin päälleni - tämä taitaa olla vasta toinen kerta ikinä, kun käytän sitä! :O Minun pitäisi todella viedä tätä mekkoa useammin ulos.

Minna Parikan Acaciat myös ensikertaa kipsuttelulla.

Loppuun vielä hyvin tunnelmallinen otos minusta ja Katasta harrastamassa decodeniä, joka siis kuului osana Cremen ohjelmistoon.

Asukuvat © Kata, muut kuvat © Sanni.

Translation: As promised, more pictures from Creme de la Garderobe! The event was held in café Villipuutarha (Wild Garden), which is very unique place. With all those tiny details it almost feels like you were visiting someone's home! As the place is quite small and there were so many lolitas, the event had very tight and warm atmosphere. :D

My outfit for the day was Angelic Pretty's Sugary Carnival. I haven't wore this dress in ages - actually I think this is my second time ever wearing it! I should definetely try to wear this dress more often. The Venetian mask is a gift from my dear friend who brought it to me from Venice. As the event had Halloween theme, I decided to wear it in my hair to make the outfit a bit more special. I also wore my lovely Minna Parikka's Acacia shoes for the first time.

Outfit pictures are taken by Kata, and the other pictures by Sanni.

14 kommenttia:

 1. Karnevaali on ranskaksi "carnaval" (mutta toisaalta samalla kielellä vaatekaappikin kirjoitetaan väliviivalla "garde-robe", heh) :)

  VastaaPoista
 2. Mjoikss! Kiva kuulla että pidit myyjäisistä. Ja hei, jos sinulla olisi enemmän palautetta antaa, niin mielelläni kuulisin, miten Crème voisi olla vielä ihanampi.

  -rittis

  Ps. Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 3. Ja kuinka sinne pääsisi myymään? :DDD


  -Neiti X-

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Kiitos korjauksesta! En miettinyt sen enempää tuota otsikkoa, kunhan heitin jotain mikä kuulosti kivalta omaan korvaan. :D

  Rithrin: Heippa! Myyjäiset oli hyvin järjestetty. Oli tosi kiva, kun sisäänpääsymaksuun sisältyi se juoma! Paikkanahan Villipuutarha on tosi kiva, mutta tälle kävijämäärälle liian ahdas. Eli ainoa miinus, jonka keksin, on tilan ahtaus, muuten tosi miellyttävä kokemus nuo myyjäiset! :D Uskaltaisinko myös ehdottaa, että Cremestä tulisi vuosittainen tapahtuma? Nythän se on ollut vain parin vuoden välein. Luulen, että jokavuotiselle tapahtumalle voisi hyvinkin olla kysyntää.

  Neiti X: Ainakin tänä vuonna tapahtumasta löytyi infoa Facebookissa ja Enfant Terriblessä. Molemmissa paikoissa löytyi ohjeet myyjäksi pääsyyn. Ilmeisesti piti lähettää järkkäreille meiliä asiasta.

  Cremessä ei ollut myyjillä omia pöytiä, vaan myytävät tavarat oli ripustettu rekkeihin ja niissä oli hintalaput, joissa luki myyjän nimi. Myyntituotoista 5% meni kahvilalle, mutta jos ei saanut mitään myytyä, ei tarvinnut maksaakaan. Cremeä ei olla ainakaan tähän mennessä järkätty ihan joka vuosi, mutta toivon kyllä kovasti, että siitä tulisi vuosittainen tapahtuma. :D

  VastaaPoista
 5. you look cute!!! I like the mask :D
  and this is a nice place to go, like the decoration

  VastaaPoista
 6. Voi. En tiennyt, että sinulla on sugary<3! Se on kyllä niin super söpö ja sopii sinulle tosi hyvin. Hiuksesi ovat taas niin kauniisti ja kahvila Villipuutarha näyttää tosi mystisen kauniilta paikalta:,> (Pitää varmaan käväistä joskus taas kun pääsen helsinkiin!)

  VastaaPoista
 7. Madamoiselle Ana: Thank you! It's very unique café indeed.

  Iris: Kiitos! Onhan minulla ollut se jo vissiin pari vuotta, mutta enpä ole kamalasti tullut käyttäneeksi. Kannattaa ehdottomasti käväistä Villipuutarhassa, se on ihanan persoonallinen (vaikka myös aika hintava).

  VastaaPoista
 8. Kiitos palautteesta. Vaikuttaa siltä, että useampi kävijä on pitänyt tiloja liian ahtaina. Siihenhän suurin syy on Villipuutarhan pienuus, ja todennäköisesti jossain määrin myös myyjien määrä, jota emme halunneet rajoittaa, vaan toivotimme kaikki sähköpostia lähettäneet tervetulleiksi mukaan. Tähän ongelmaan ratkaisuvaihtoehtoja voisi olla paikan vaihto, tai sitten myyjien määrän rajaaminen. Kumpikin tuntuu vähän hankalalta: itse en tykkää jättää ketään ulkopuolelle, ja myyjäiset on kuitenkin Villipuutarhan kanssa yhteistyössä järjestetty.

  Yksi mahdollisuus, jota mietin, olisi tosiaan myös tämän järjestäminen useammin, jolloin tungosta ehkä olisi vähemmän. Silloin tarvitsen järjestämiseen lisää apua, joten *vink vink* ehkä sinäkin haluaisit auttaa tässä? Tämä oli tosiaan vasta toinen kerta ja edellinen oli runsaat kaksi vuotta sitten. Mielelläni jakaisin näitä tehtäviä, koska järjestämiseen menee se tietty aika ja tekemiseen sitten omat ponnistuksensa. Sekä puhelimeen puhumiselle, henkarien askartelulle ja pöytien kantamiselle omat porkkanansa.

  Mietin sitä, jos esim. ensi keväänä järjestettäisi Ofelia Markettiin oma Crème de la Garderobe -pöytä ja sinne voisi tuoda kirpparitavaroitaan. Provisio voisi mennä pöytävuokran ja myyjien sisäänpääsyn maksamiseen. Samalla yhdessä tekemällä voisi saada hauskaa yhdessäoloa aikaiseksi.

  Kiitos palautteesta, se on aina arvokasta. Toivottaisin sut mielelläni mukaan porukkaan, jos sua kiinnostaa.

  VastaaPoista
 9. rittis: Minulla on myös toinen ehdotos tilan ahtauteen; Voisiko myyjäiset järjestää sen verran lämpimään vuodenaikaan (esim. jo alkusyksystä/loppukesästä), että osan myyntirekeistä ja pöydistä voisi laittaa siihen kadulle kahvilan eteen? Tämä voisi helpottaa ahtautta jo huomattavasti, etenkin, kun ulkona ei pääse niin syntymään sitä lämmintä, tunkkaista ilmapiiriä, joka ahtaassa, täydessä sisätilassa on osa atmösfääriä. :D

  Minäkään en kannata kenenkään myyjän jättämistä ulkopuolelle, se olisi ostajienkin kannalta vain kurjaa! Ymmärrän myös, että yhteistyökuvio Villipuutarhan kanssa on arvokas. Ja onhan se tosiaan paikkana niin ihana, että toisaalta olisi harmikin vaihtaa tiloja!

  Minä en niin lämpene tuolle Ofelia-marketin pöydälle; Glorian tiloissa ei kertakaikkiaan pääsisi syntymään samaa fiilistä, kuin ihan loleille suunnatussa ikiomassa tapahtumassa (joita ei Suomessa todellakaan ole turhan monia)! o.o Toisaalta Ofelian-pöydän voisi ottaa osana Creme-järjestelyyn niin, että sen lisäksi pidettäisiin tämä erillinen Creme-myyjäistapahtumakin? Ideaa sietäisi harkita.

  VastaaPoista
 10. rittikselle vielä: Ai niin, sitä järjestelyihin osallistumista voin hyvinkin harkita, jos muilta kiireiltäni ehdin. ^^

  VastaaPoista
 11. Cara mea! Sullahan on oikeastaan ensi kevään tapahtumat jo valmiiksi luonnosteltuna. Hienosti tosi konkreettiset ideat. Oot aarre!

  - Lolitoille suunnattu oma tapahtuma (by lolitas for lolitas tms), joka on riittävän isossa paikassa (vaikka Turussa?)
  - Villipuutarhassa tapahtuma, kun on sen verran lämmintä, että voidaan asettaa rekkejä ulos
  - Ofeliaan korkeintaan varsinaisten tapahtumien ohelle Crèmen nimellä kulkeva kirppispöytä.

  Mä näen näissä useita plussia: esim. Ofeliassa on se hyvä puoli, että siellä järjestelyt on kaikki valmiina, konsepti on tunnettu ja se toimii, ja kirppismyyntiin olisi ainaki mahdollisimman helppo tulla. Ja support your local friendly neighbourhood dealers, eli Villipuutarhan kanssa yhteistyön jatkamiselle olisi edellytyksiä esim. askarteluiltojen ja vastaavien merkeissä. Sellaista ollaan pikkuisen juteltu Katjan kanssa jo. Joku kerta voisi esim. varata koko lauantaibrunssin lolitoille ja se maksaisi ihan hirveän paljon per naama, mutta voi että, kuinka ihanaa se olisi.

  Ja sit isompaa, tilavampaa, ilmavampaa, niin saadaan enemmän happea hengitettäväksi.

  Kritiikki on aina kullanarvoista, olisi aika epämuodikasta kuvitella osaavansa tehdä asiat täydellisesti. Mahtaakohan vaatimattomuus kaunistaa?

  Haluisitko muuten kirjoitusoikeudet Crèmen blogiin, vai onko sulla jo riittävästi tekemistä kolmella blogilla?

  VastaaPoista
 12. rittis: En oikein tiedä, mitä sinne Creme-blogiin kirjottaisin. :D Mutta katsotaan, ehkä sitten voin tarinoida sinne jotain, jos lähden todella jotain tapahtumaa teitin kanssa järkkäämään. :3

  Miksi lauantaibrunssi maksaisi hirveästi? Pitäisikö maksaa enemmän, kuin varsinaisen brunssin hinta? Meinaan Villipuutarha on aika pieni paikka, osallistujia sais varmaan helposti sen verran, että Villipuutarhan kokoinen paikka täyttyy --> jos jokainen ostaa sen brunssin, tuskin Villipuutarha tappiota tekee, koska ei sinne kuitenkaan mahtuisi meidän lisäksi enempää asiakkaita? o.O

  VastaaPoista