21.11.2011

Ofelia Market 2011: Lolitamuotinäytös!

Hei vaan! Menovinkkiä harmaan tiistaiaamun piristeeksi (täällä ainakin on harmaata).

Vuoden 2011 Ofelia Market järjestetään taas tuttuun tapaan Helsingin Gloriassa, ja tapahtuma tarjoilee ihanaa ostettavaa ja ihmeteltävää niin lolitoille, gooteille kuin vintagen ystävillekin.

Ja kuten kuvasta näkyy, molempina päivinä on klo 15:30 lolitamuotinäytös, jota minä ja Mimi järkkäämme! Näytös on Ofelian järjestäjien toiveesta molempina päivinä tismalleen sama, eli voitte tulla katsastamaan sen kumpana päivänä tahansa missaamatta mitään.

Kuinkas moni teistä lukijoista on tulossa Ofeliaan? Jos satutte törmäämään minuun, moikatkaa ihmeessä! ♥

5 kommenttia:

 1. Pystyisitkö hiukan valottamaan, mikä tämä Ofelia on ja saavatko sinne tulla ihan kaikki (Ei niin lolitat, gootit jne.)?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Ofelia on pääasiassa myyntitapahtuma, jonka teemana ovat kaikki tuossa ylemmässä kuvassa luetellut tyylit (vintage, gootti, lolita, steampunk jne.). Ofelian blogista (linkki on tässä postauksessa) löytyy lista myyjistä. Myyntipöytien lisäksi siellä on sitten myös erilaista teemaan liittyvää ohjelmaa, joka on luettavissa tuossa alla olevassa kuvassa. Ofeliaan saa tulla missä asussa tahansa ja kuka tahansa, kunhan vain maksaa tuon sisäänpääsymaksun ovella. :) Eli ehdottomasti saa tulla vaan ihmettelemäänkin, vaikkei olisikaan minkään erityisen tyylin edustaja!

  VastaaPoista
 3. Onko tuonne Ofeliaan minkäänlaista ikärajaa?

  -Mona

  VastaaPoista
 4. Mona: Tietääkseni ei ole, mutta kannattaa tosiaan käydä katsomassa Ofelian blogista tai FB-sivuilta lisää infoa. En ole Ofelian järjestäjä, eikä siis kaikki minun tietoni välttämättä ole tismalleen oikeaa. :3

  VastaaPoista
 5. Ofelian FB-sivut siis täällä:
  https://www.facebook.com/ofeliamarket?sk=wall

  VastaaPoista